TORTY

Torty bezowe

Smaki tortów bezowych

1. Śmietankowa beza z porzeczką i świeżymi owocami.  – 150,- / 180,-

2. Orzechowa beza z kremem kawowym, orzechami pekan i daktylami. – 140,- / 170,-

3. Beza z kremem oreo, ciasteczkami oreo i borówkami. – 150,- / 180,-

4. Beza pistacjowa z kremem pistacjowym i malinami. – 190,- / 220,-

 

Mała – Wielkość 24 fi do ok. 10 porcji

Duża – Wielkość 27 fi do ok. 16 porcji

Torty artystyczne

Smaki tortów klasycznych

Smaki podstawowe:

1. Chrupiący orzech:

Krem orzechowy / krem kinder bueno / chrupiąca pralina orzech laskowy-mleko / chrupiące kuleczki karmelowe CallebautNa kakaowym biszkopcie / poncz Baileys słony karmel lub słodka cytryna.

 

2. Czekoladowa pralina:

Krem czekoladowy na belgijskiej czekoladzie / maliny / krem śmietanka-mascarpone / słony karmel / chrupiąca pralina orzech laskowy-mleko. Na kakaowym biszkopcie / poncz Baileys lub słodka cytryna.

3. Delikatny kokos:

Krem kokosowy / czarna porzeczka / kokos / krem śmietankowo- porzeczkowy / chrupiąca pralina porzeczkowa.  Na jasnym biszkopcie / poncz Malibu lub słodka cytryna.

4. Owocowe smaki:

Śmietankowy krem z wanilią z Madagaskaru / maliny / krem michałkowy / czarna porzeczka /
chrupiąca pralina malina-porzeczka . Na jasnym biszkopcie / poncz malinowo-cytrynowy. 

 

* Smaki premium:

5. Pistac-love – *

Mus pistacjowy / żelka truskawka – hibiskus / mus palona biała belgijska czekolada /pistacje / chrupiąca pralina
pistacjowa. Na jasnym biszkopcie / poncz słodka cytryna.

6. Letnie orzeźwienie – *

Mus jogurtowo-limonkowy / żelka truskawka – hibiskus/ lemon curd / mus philadelphia z wanilią /
chrupiąca pralina owocowo-cytrusowa. Na jasnym biszkopcie / poncz słodka cytryna.

 

Cennik podstawowy tortów

Ilość porcji, a średnica tortu (h 14-15 cm)

1-piętrowego:
16fi – do 13 porcji –                               280,-   /   * 310,-   
18fi – do 17 porcji –                               320,-   /   * 350,-   
20fi – do 22 porcji –                              390,-   /   * 430,-   

22fi – do 28 porcji –                               480,-   /   * 530,-   
24fi – do 33 porcji –                               560,-   /   * 620,-   
26fi – do 40 porcji –                               680,-   /   * 760,-   
2-piętrowego:
24fi +18fi – do 50 porcji –                      850,-    /  * 950,-    
26fi +18fi – do 57 porcji –                      970,-    /  * 1080,-     
28fi +20fi – do 68 porcji –                      1150,-    /  * 1290,-   
28fi +22fi – do 73 porcji –                      1240,-    /  * 1380,-   
3-piętrowego:
27fi +22fi +16fi – do 85 porcji –            1440,-    / * 1610,-  
30fi +23fi +16fi – do 94 porcji –           1600,-    / * 1780,-   
30fi +24fi +18fi – do 102 porcji –        1730,-    / * 1930,-  
4-piętrowego:
30fi +25fi+20fi+15fi – do 123 porcji –   2090,-   /  * 2330,-  
30fi+24fi+24fi+18fi – do 135 porcji –   2300,-    /  * 2560,-   
5-piętrowego:
30fi+25fi+20fi+20fi+15fi – do 147 porcji –    2500,-   /   * 2790,-  
 
 

 * – Smaki premium  

(Potrzebujesz tortu powyżej 150 porcji lub interesuje Cię tort bez glutenu? -> skontaktuj się w celu omówienia szczegółów) 
(Pamiętaj! – Dekoracja tortu liczona jest osobno)  

dodatki

Dodatki dekoracyjne do tortów

Topper „Happy Birthday”/ tłoczony napis z masy cukrowej- 10,-
Topper z personalizowanym napisem- 30-40,-
Mini buteleczka whisky – 15,-/ szt.
Makaroniki 6 szt. – 30,-
Ice popsy (Lody na patyku) – 12,-/szt.
Figurka z masy cukrowej: Miś/ słonik/ lisek/ aniołek itp. – od 70,-
Motyw bajki, gry itp. – od 50 ,-
Kwiaty żywe/ suszone – od 20,-
Słodycze (ciasteczka, bezy, maltesers, ferrero rocher itp.)- od 10,-
Owoce – od 10,-
Jadalne 24-karatowe złoto – od 30,-
Dekoracja z papieru waflowego/ papieru ryżowego – od 20,-
Inne dodatki – wg ustaleń

Szukasz inspiracji ?

Zapraszam do przykładowych realizacji