TORTY
Torty bezowe
Smaki tortów bezowych
1. Śmietankowa beza z porzeczką i świeżymi owocami. – 190,- / 240,-
2. Orzechowa beza z kremem kawowym, orzechami pekan i daktylami. – 180,- / 230,-
3. Beza z kremem oreo, ciasteczkami oreo i borówkami. – 180,- / 230,-
4. Beza pistacjowa z kremem pistacjowym i malinami. – 240,- / 280,-
Mała – Wielkość 24 fi do ok. 10 porcji
Duża – Wielkość 27 fi do ok. 16 porcji
Torty artystyczne
Smaki tortów klasycznych
Smaki podstawowe:
1. Chrupiący orzech:
Krem orzechowy / słony karmel / krem kinder bueno / chrupiąca pralina orzech laskowy-mleko / chrupiące kuleczki karmelowe Callebaut. Na kakaowym biszkopcie / poncz Baileys słony karmel lub słodka cytryna.
2. Czekoladowa pralina:
Krem czekoladowy na belgijskiej czekoladzie / maliny / krem śmietanka-mascarpone / słony karmel / chrupiąca pralina orzech laskowy-mleko. Na kakaowym biszkopcie / poncz Baileys lub słodka cytryna.
3. Delikatny kokos:
Krem kokosowy / czarna porzeczka / kokos / krem śmietankowo- porzeczkowy / chrupiąca pralina porzeczkowa. Na jasnym biszkopcie / poncz Malibu lub słodka cytryna.
4. Owocowe smaki:
Śmietankowy krem z wanilią z Madagaskaru / maliny / krem michałkowy / czarna porzeczka /
chrupiąca pralina malina-porzeczka . Na jasnym biszkopcie / poncz malinowo-cytrynowy.
* Smaki premium:
5. Pistac-love – *
Mus pistacjowy / żelka malinowa / mus palona biała belgijska czekolada /pistacje / chrupiąca pralina
pistacjowa. Na jasnym biszkopcie / poncz słodka cytryna.
6. Letnie orzeźwienie – *
Mus jogurtowo-limonkowy / żelka truskawka – hibiskus/ lemon curd / mus philadelphia z wanilią /
chrupiąca pralina owocowo-cytrusowa. Na jasnym biszkopcie / poncz słodka cytryna.
Cennik podstawowy tortów
Ilość porcji, a średnica tortu (h 14-15 cm)
1-piętrowego:
16fi – do 13 porcji – 290,- / * 320,-
18fi – do 17 porcji – 330,- / * 390,-
20fi – do 22 porcji – 400,- / * 480,-
22fi – do 28 porcji – 480,- / * 560,-
24fi – do 33 porcji – 560,- / * 660,-
26fi – do 40 porcji – 680,- / * 800,-
2-piętrowego:
24fi +18fi – do 50 porcji – 850,- / * 1000,-
26fi +18fi – do 60 porcji – 1020,- / * 1200,-
28fi +21fi – do 70 porcji – 1190,- / * 1400,-
3-piętrowego:
27fi +22fi +16fi – do 85 porcji – 1440,- / * 1700,-
30fi +23fi +16fi – do 95 porcji – 1610,- / * 1900,-
30fi +24fi +18fi – do 105 porcji – 1780,- / * 2100,-
4-piętrowego:
30fi +25fi+20fi+15fi – do 125 porcji – 2120,- / * 2500,-
* – Smaki premium