TORTY
Torty bezowe

Smaki tortów bezowych
1. Śmietankowa beza z porzeczką i świeżymi owocami. – 190,- / 240,-
2. Orzechowa beza z kremem kawowym, orzechami pekan i daktylami. – 180,- / 230,-
3. Beza z kremem oreo, ciasteczkami oreo i borówkami. – 180,- / 230,-
4. Beza pistacjowa z kremem pistacjowym i malinami. – 240,- / 280,-
Mała – Wielkość 24 fi do ok. 10 porcji
Duża – Wielkość 27 fi do ok. 16 porcji
Torty artystyczne

Smaki tortów klasycznych
Smaki podstawowe:
1. Chrupiący orzech:
Krem orzechowy / słony karmel / krem kinder bueno / chrupiąca pralina orzech laskowy-mleko / chrupiące kuleczki karmelowe Callebaut. Na kakaowym biszkopcie / poncz Baileys słony karmel lub słodka cytryna.
2. Czekoladowa pralina:
Krem czekoladowy na belgijskiej czekoladzie / maliny / krem śmietanka-mascarpone / słony karmel / chrupiąca pralina orzech laskowy-mleko. Na kakaowym biszkopcie / poncz Baileys lub słodka cytryna.
3. Owocowe smaki:
Śmietankowy krem z wanilią z Madagaskaru / maliny / krem michałkowy / czarna porzeczka /
chrupiąca pralina malina-porzeczka . Na jasnym biszkopcie / poncz malinowo-cytrynowy.
* Smaki premium:
4. Pistac-love – *
Mus pistacjowy / żelka malinowa / mus palona biała belgijska czekolada /pistacje / chrupiąca pralina
pistacjowa. Na jasnym biszkopcie / poncz słodka cytryna.
5. Letnie orzeźwienie – *
Mus jogurtowo-limonkowy / żelka truskawka – hibiskus/ lemon curd / mus philadelphia z wanilią /
chrupiąca pralina owocowo-cytrusowa. Na jasnym biszkopcie / poncz słodka cytryna.
Cennik podstawowy tortów
Ilość porcji, a średnica tortu (h 14-15 cm)
1-piętrowego:
16fi – do 13 porcji – 310,- / * 350,-
18fi – do 17 porcji – 350,- / * 400,-
20fi – do 22 porcji – 430,- / * 490,-
22fi – do 28 porcji – 500,- / * 580,-
24fi – do 33 porcji – 590,- / * 690,-
26fi – do 40 porcji – 720,- / * 840,-
2-piętrowego:
24fi +18fi – do 50 porcji – 900,- / * 1050,-
26fi +18fi – do 60 porcji – 1080,- / * 1260,-
28fi +21fi – do 70 porcji – 1260,- / * 1470,-
3-piętrowego:
27fi +22fi +16fi – do 85 porcji – 1530,- / * 1780,-
30fi +23fi +16fi – do 95 porcji – 1710,- / * 1990,-
30fi +24fi +18fi – do 105 porcji – 1890,- / * 2200,-
4-piętrowego:
30fi +25fi+20fi+15fi – do 125 porcji – 2250,- / * 2620,-
* – Smaki premium